Hjemme hos Renate

Hjemme hos: Renate

Denne sofaen er som en drøm å sitte i! Med det lave setet og de høye vatterte sidene er den nesten som et reir. Hos meg fungerer sofaen som et "rom i rommet", som en egen oppholdssone med uformell komfort, forteller interiørkonsulent Renate om sofaen Alcove Plum.

- Mitt hjem sier en hel del om meg, fordi jeg er ganske impulsiv. Alcove sofaen er et av de møblene jeg bare måtte ha, det var kjærlighet ved første blikk.

- Jeg synes gamle møbler ofte har former, liv og sjel - nyere design kan sjelden konkurrere med det. Gyngestolen J16 av Hans J. Wegner er ansett som et mesterverk. En gyngestol med sensuelt kurvede armer som ble inspirert av den tradisjonelle amerikanske shaker-stilen, sier Renate om gyngestolen.
J16 gyngestol av Hans J. Wegner

Både mann og barn bidrar også med ideer hjemme hos Renate. - Vi er glade for hver tegning vi får og alle havner opp på veggen. De er med på å gi en personlig og hyggelig stemning som for øvrig er viktig gjennom hele boligen.

Snow kommode fra Asplund

Hang it all knaggrekke og UtenSilo begge fra Vitra

I Renates hus, som opprinnelig ble bygget som et gamlehjem i 1917, er stilen lagt mot det skandinaviske uttrykket. Innslag av arvede gjenstander med affeksjonsverdi og overraskende funn bidrar til at hjemmet er fylt med livets minner og drømmer.Montana bokhylle og perfekt oppbevaring av LP plater.