Kubus lysestake og skål fra by Lassen i messing

Tips til julen og julegaver

Messing, velur og natur materialer er stikkord for denne julen. Vi gir deg tips til julegaver og juledekoren.

Kalenderen viser November og det er ikke lenge til vi kan henge opp våre adventslys. Vi har fått inn de herlige julehjertene fra Le Klint, som får deg i den rette og litt nostalgiske julestemningen. Gjerne du skal ta fram gamle kunster og flette et julehjerte til juletreet.
Julehjerte fra Le Klint, fås i flere størrelser og med rød eller hvit ledning.

Stoff lysestaken til Nagel har vi nå fått inn i butikken i messing i tillegg til krom. Lysestaken er superflott å dekorere med til jul, men også fin resten av året og som julegave. Den kan kombineres og stables inn i endeløse vakre former. Bruk den med lys eller som en ren skulptur.
Stoff lysestake i messing

Med Lighthouse fra Cane Line setter du stemningen utenfor huset, den tåler godt å stå ute! Også en kjekk julegave som kan brukes hele året.
Lighthouse lykt fra Cane-Line

Velur er stoffet som har fått sin renessanse - og vi elske det! Vi har puter fra Christina Lundsteen i mange vakre farger.
Velur puter fra Christiana Lundsteen

Hurricane vase og lys lykt fra Skogsberg & Smart er håndblåst og hvert eksemplar er unikt. Hurricane finns i ulike størrelse og flere farger. Passer perfekt som lyslykt eller som vase.
Lykter og vaser fra Skogsberg & Smart - vi har inne i flere ulike farger og størrelser.

PH 3/2 gulvlampe i kobber er julegaven til den som fortjener noe ekstra. Louis Poulsen har tidligere gitt ut pendel og bordlampe i kobberserien og nå er den siste i familien her. Lampen er kun å få kjøpt ut året - så dette er lampen for samleren som ønsker noe spesielt.
PH 3/2 gulvlampe i kobber

 Fritz Hansen har kommet med en egen tilbehørs kolleksjon, som inneholder pledd, sidebord, lysestaker og vaser. Her ser du den flotte vasen Ikebana i glass og messing, og Tray table i eik.
Objects fra Fritz Hansen

Vipp er kjent for sine pedalspann og er mye brukt på toaletter og bad. Pedalspannene fås i flere størrelser, der de store er supre å bruke til kjøkkenet - som en eksklusive utgave til kildesortering. De har og tilbehør til kjøkkenet som brødboks, kost og feiebrett, kjøkkenrull holder, oppvaskkost og servise.
Vipp til kjøkkenet

Gode og varme pledd er et must i vinterkulda. Elvang sine pledd er laget av Alpacaull og er ekstra varme - de fås i mange flotte farger.
Myke og varme pledd fra Elvang