Diamond lounge gruppe fra Cane-Line

5 sommertips til hagen

Det er sommer og vi er klar for alt som sommeren har å tilby. Med dagslys til langt på kveld frister terrasselivet….
Her er fem av våre sommerfavoritter til hage, terrasse og balkong.

 

1. Diamond Lounge – sofa og stoler som tåler vestlandsværet

Produktene i Diamond-serien inkluderer sofa, sofabord, høy og lav stol samt skammel. De er designet av den danske duoen Foersom & Hiort-Lorenzen som har samarbeidet siden 1977. På grunn av den høye kvaliteten på det vevede materialet i møblene, kan Diamond Lounge stå ute hele året. Foruten en vask i ny og ne er de fullstendig vedlikeholdsfrie.

Diamond lounge gruppe fra Cane-Line

 

2. Panton – fargerike stoler til barna

Barn elsker former og farger, derfor har Panton Junior alltid vært populær blant de små. Det er en stol som både er leken og formsterk. Dette gjør den til en helt ideell stol til barn i barnehagealderen og oppover de første skoleårene. Stolen passer godt i barnerommet, i stuen eller ute blant hagemøbler. Panton junior stolen er designet av Verner Panton og er identisk med den opprinnelige stolen fra 1967. Panton Chair produseres av Vitra og er en klassiker i historien om møbeldesign. 

Panton junior fra Vitra

 

3. Lighthouse - lyser opp sommernatten

Lighthouse er den perfekte følgesvenn til enhver hage eller terrasse. Lykten er enkel i bruk med materialer i aluminium og glass som gjør at du kan nyte stearinlys på sene sommerkvelder, og skape en herlig sommerstemning på terrassen eller i hagen.

Lighthouse fra Cane-Line

 

4. On-The-Move sidebord og serveringsbrett.

Du tar det med deg der du skal, On-the-move er på farten. Bordet er lett å ta med seg, enten du sitter ved solstolen, ved en loungegruppe eller bruker det som et avlastningsbord. Bordet kommer i to størrelser og flere flotte farger. I tillegg er brettet er avtakbart og kan brukes som serveringsbrett.

On the move fra Cane-Line

 

5. Serralunga - blomsterpottene som kan stå ute hele året

Vi har hatt Serralunga i mange år, og når pottene er i hus er det et sikkert tegn på at vi har en herlig årstid foran oss. Serralunga er en italiensk produsent som lager helårs blomsterpotter. De er gode på å plukke opp tradisjonelle former og overføre dette til å lage moderne og tidløse blomsterpotter. Pottene er laget av et plastmateriale, som holder seg fint hele året. Med mange ulike størrelser passer de til små balkonger til store hager og terrasser.

Cup blomsterpotter fra Serralunga