Adnet speil i lær fra Gubi.

5 smarte tips til entreen

Førsteinntrykket i hjemmet ditt skapes i entreen, så du kan med fordel gjøre deg flid med innredningen. Vi viser deg hvordan!

Skap gjerne en stuefølelse i entreen. Velg en vegghengt skjenk til oppbevaring, praktisk når gulvene skal vaskes og skap hyggelig stemning med planter, lamper og bilder.

Siden entreen er en gjennomgangssone er det også et perfekt sted å teste ut spennende veggfarger.

 

1.Multifunksjonelle møbler i entreen er lurt, særlig hvis du har liten plass.

Benk med kasser på hjul under blir både sitteplass og oppbevaring. Speil på veggen er med å øke romfølelsen.

Montana gangmøbler

Montana gang møbel

 

 

2.Knagger og speil er et must i entreen

Men måten å henge disse opp på er utallige. Flotte knagger som du henger i forskjellige høyder. By Lassen har kommet med noen lekre lærknagger i lær. På den måten er veggen dekorativ både med og uten innhold!

knagger og bokser fra By Lassen

Frame bokser og speil fra By Lassen

 

 

3.Knax er en smart og fleksibel knaggrekke.

Med knagger som dras ut når de skal brukes, men liten plass når den ikke er i bruk. Tar så liten plass at den kan henges på veggen bak en dør eller der det er smal passasje.

Knax knaggrekke fra Loca

 

4.Speil

Et speil er praktisk de gangene du trenger å ta en siste sjekk på sveisen, men har du en liten entré vil et speil i helfigur også gjøre at rommet oppleves større. Adnet speil fra Gubi er i tykk lær og er super lekker å se til. Det runde speilet fås i to størrelser, men også i rektangulær form.

Skap romfølelse med Adnet speil fra Gubi

 

5.Korbo

Liten eller stor, det er ikke alltid man gidder å legge lua pent fra seg i en skuff når man kommer inn døren. Med Korbo kurvene er det bare å kaste «ballen» i kurven. Enkel å bruke flott å se til. De finnes i flere størrelser og er også praktisk til oppbevaring av blader, leker eller ved.  

Korbo kurver