Snow oppbevaring fra Asplund

Asplund - svensk design

Asplund er et svensk firma som produserer høykvalitets møbler og tepper. Vi har vært forhandler av Asplund i over 15 år, og flere av dere kjenner kanskje til Snø kommoden som er avbildet over.

Vi har fått inn flere spennende nyheter fra Asplund, som du kan se i bildene under. Blant annet Luc sidebord med Belgisk kalkstein, speil med hylle og garderobe løsning.
Luc konsoll med Belgisk kalkstein. Rammen fås i flere farger, og toppen i eik og marmor i tillegg til Belgisk kalkstein.

Asplund er et internasjonalt anerkjent firma og deres møbler kan bli funnet i boliger, kontorer og offentlige miljøer over hele verden.
Belle hattehylle og skostativ. Legg merke til de fine detaljene, som læret som er tvinnet rundt henget.

De har i sterk grad klart å sette fokus på svensk design og sin signaturstil som er varm og elegant svensk minimalisme. Asplund har fokus på å skape estetisk bærekraftig design. Ved hjelp av holdbare materialer, skaper Asplund enkle designklassikere som fortsatt er upåvirket av trender.
Kilt skjenk fra Asplund - fås i flere størrelser og farger.

For å sikre et perfekt resultat, produseres Asplunds møbler i Sverige og har etiske og miljøvennlige produksjonsprosesser.

 

 

Dotti gulvteppe - passer også på veggen! Supert for dempe evt akustikk i store rom.

Eucalyptus gulvteppe og Tati sidebord med marmor topp.Otto speil med hylle - kommer i to størrelser.