Conic - Cane-line

Conic kampanje - spar 20%

Conic er tilgjengelig i grey og light grey Cane-line AirTouch-stoff.

Conic er modulbasert og kan settes sammen helt etter individuelle ønsker og behov.

Kampanjeperiode 1. mars - 31. juli 2021

Conic modulsofaen gir gode muligheter for å skape seg det perfekte utendørs loungeområdet. Den kan brukes som en enkeltstående sjeselong eller som en del av en større Conic lounge gruppe. Uansett hvordan du velger å bruke din Conic sofa, er komforten optimal og designet med hensyn på fleksibilitet.

På grunn av den lette aluminiumsrammen kan modulene enkelt flyttes rundt på, og systemets fleksibilitet betyr at du kan skape et avslappende "rede" med høy sittekomfort eller som en klassisk lounge sofa.
Det innovative design bak Conic serien betyr at disse moduler fungerer godt til mange forskjellige omgivelser. Conic er designet av den erfarne design duo Foresom & Hiort-Lorenzen, som har brukt mange timer på å utvikle konseptet. Conic leveres med flere små designelementer, som forsterker det samlede inntrykket.

Vedlikeholdsfrie hagemøbler fra Cane-Line

Conic er trukket i værbestandig Cane-Line tex materiale som er vedlikeholdsfritt.

Når du går inn for kvelden setter du putene på høykant, og hvis det regner vil vannet renne gjennom og putene tørker fort. Nå slipper du å bære putene frem og tilbake hele sommeren.

Produktene i Conic-serien inkluderer sofa, sofabord og solseng. De er designet av den danske duoen Foersom & Hiort-Lorenzen som har samarbeidet siden 1977.

På grunn av den høye kvaliteten på det vevede materialet i møblene, kan Conic Lounge stå ute hele året. Foruten en vask i ny og ne er de fullstendig vedlikeholdsfrie.

Conic passer bra i hagen, terrassen eller på balkongen.

Box bord
Kampanjepris kr. 5.516,-
(normalpris 6.895)

Sofabord
Kampanjepris kr. 6.876,-
(normalpris 8.595)

2 pers høyre/venstre sofa modul
Kampanjepris kr. 21.116,-
(normalpris 26.395)

Daybed modul
Kampanjepris kr. 24.636,-
(normalpris 30.795)

Enkelt modul
Kampanjepris kr. 12.956,-
(normalpris 16.195)

Loungestol
Kampanjepris kr. 13.836,-
(normalpris 17.295)

Conic solseng er ikke inkludert i kampanjen.