Møbelgalleriet 30 år

Møbelgalleriet er 30 år

I 2016 feirer Møbelgalleriet 30 år - og dette skal vi feire gjennom hele året!

Gjengen på Møbelgalleriet
Nå i januar har vi salg med 10% på bestilling av møbler, belysning og gulvtepper. Vi har også mange flotte utstillingmodeller som vi selger med opp til 60%.
I februar starter vi med å reise på møbelmesse i Stockholm - der vi i etterkant kommer til å lage en trendkveld. På trendkvelden vi går gjennom hva vi har sett på messen og hvilke inntrykk som vi vil dele dere. 
I februar blir det også lansering av den nye Møbelgalleri katalogen vol. 4.

Instagram konkurranse i februar: bruk #moebelgalleriet og ta blide av ditt favoritt møbel, farge sammensetning du liker, noe du vil vise oss eller noe du liker i butikken vår. Hver måned frem til og med desember trekker vi en heldig vinner som vil få en fin premie av oss.

Gjennom våren kommer vi også til å ha live musikk i butikken - følg med på våre nettsider eller meld deg på nyhetsbrevet vårt for å få info om dag og dato.  

9. mars skal vi ha Trendkveld med Montana og Vitra. Vi har vært på møbelmessen i Stockholm og vil vise deg hva vi har sett på.

6.april skal vi ha en kveld med By Lassen, Vipp og Louis Poulsen.

I spetember inviterer vi til 30 års bursdagsfest 24.september:)

26.oktober blir det i tradisjon tro Belysningskveld, med konkurranser og spennende foredrag.

Følg oss på instagram, facebook, på nettsiden vår eller meld deg på vårt nyhetsbrev - så blir du oppdatert på hva som skjer gjennom hele året!

Møbelgalleriet ikon