Hang it all i valnøtt og Bumble Bee tapet.

Miljø på veggen

Grunnfilosofien for mange av våre leverandører er miljø og bærekraftighet, noe som har fått et større fokus i vår moderne tid. Vi gjør så godt vi kan for å bidra til å beskytte miljøet vi lever i. Selv om vi vet at vi ikke er perfekte - jo mer vi gjør, jo bedre vi får vi det.

Reservoir har laget utstillingsvinduet vårt

Vi har malt og tapetsert alle våre vegger i utstillingen med miljøvennlig maling/tapet fra Farrow & Ball, levert av Reservoir.  

Bumble Bee tapet og Inchyra blue maling, begge fra Farrow & Ball

Reservoir er verksted, visningsrom og butikk som ligger i østrebydel. De er forhandler av maling, tekstiler, tapeter, gardiner, fliser og baderoms innredning. De er forhandler av kvalitetsmerker med fokus på kvalitet, bærekraft og bestandige produkter.

Hos oss på Møbelgalleriet har Reservoir brukt maling og tapet fra Farrow & Ball. De har moderne og tradisjonelle vannbaserte miljøvennlige malinger og er tilgjengelig i 132 farger.

Bumble Bee tapet fra Farrow & Ball og Randaccio speil fra GUBI

Tapeten blir til ved bruk av tradisjonelle metoder og er laget med vannbasert maling og FSC papir. Farrow & Ball ble etablert av maling pionerene John Farrow og Richard Ball som grunnla selskapet i 1946.

Inchyra blue maling fra Farrow & Ball, Hang it all knaggrekke, Polder sofa og puter fra Hay og Christina Lundsteen.

Eating room red maling fra Farrow & Ball, Panton stol, Hang it all knaggrekke og Montana skap og speil.

Bumble Bee tapet fra Farrow & Ball, Egget lenestol og pall, lampe fra Bestlite.