Hjemme hos: Erling

Hjemme hos: Erling

I anledning 30 års jubileet til Møbelgalleriet har vi kommet med en ny Møbelgalleri katalog. Vi har i denne utgaven laget en «hjemme hos» reportasje, og her får vi bli med Erling hjem.

På samme måte som noen er interessert i kunst som skal henge på veggen, er Erling interessert i møbler som kunst. Legg merke til aluminium stolen til høyre i bilde som er designet at Mats Theselius.

Erling er interiørkonsulet og belysnignsansvarlig her hos oss på Møbelgalleriet og liker møbler med godt håndverk. " Av møbler passe det meste inn, men det må være godt håndverk. Da er Sirkelstolen er innertider. Den har enkelheten, håndverket, kvaliteten og ikke minst komforten.

Montana skap på hjul og Y-stolen til Hans J. Wegner
Som belysningsansvarlig ønsker Erling å trekke fram viktigheten med god og riktig belysning. Belysning må ikke undervurderes og er ofte det som skaper den gode følelsen vi alle vil ha hjemme.
Elefantene er kjøpt på reise, inntektene av salget til disse elefantene går til et prosjekt i Aisa for minerydding av områder der mange elefanter ferdes.

Her på Møbelgalleriet er noen av Erlings favoritter fra Italienske Cassina, blandt annet Otto sofa og Biki lenestol. Cassina representerer Italiensk på sitt beste, med klassikere fra Bauhaus perioden på 30-tallet til nyere design.

Otto sofa fra Cassina, er designet av Pierro Lissoni. Italiensk design på sitt beste, mer tidløst og sofistikert får du det ikke.

Biki svingstol fra Cassina, design: Toshiyuki Kita