Møbelmessen i Stockholm 2018

Nyheter fra Møbelmessen i Stockholm

Det er lov å velge det som ikke er «rett»!
På årets Stockholms messe fikk vi det bekreftet, den personlige stilen som vi har snakket om i noen år. Nå er det virkelig lov å velge og sette sammen de fargene du ønsker. Ikke gjør som naboen.

Vi har i tidligere blogginnlegg snakket om fargen gul og hvordan vi trenger farger for å lyse opp hverdagen vår.  Hos Carl Hansen fant vi denne veggen, oker sammen med mørkeblått får fargene virkelig til jobber sammen.
Hva med å male veggen i to fargen?
Norske Northern (tidligere Northern Lightning) lanserte i år sin egen møbelkolleksjon, men også flere belysningsnyheter. Denne "gullskyen" var rett og slett magisk!
 Heat lampe fra norske Northern.

Har lyst å trekke fram enda en norsk leverandør, Fjord Fiesta. De har kommet med skammel til sin klassiske Scandia lounge stol. Legg også merke til Krobo benken langs veggen som nå kommer i tre lengder og med tilpasset accessories som blomsterpotte og fat, de kommer også i flere farger.
Nyheter fra norske Fjord Fiesta

I showroomet til DUX var det lyst og lekkert. I trendbilde ser vi en helt klar retning der den nordiske stilen blandes sammen med sydeuropeiske elementer. Møblene har det skandinaviske formspråket men er satt sammen med elementer som blank krom, glass, lin, velur og stein som vi ofte kan forbindes med den Italienske stilen.
DUX viser sin nye sofa Alicia

Flotte småbord i speilblank krom fra DUX.
Dakota bord fra DUX, design CKR

Marmor er på ingen måte på vei ut, den lever i beste velgående - men vi kommer til å se mer av brun marmor. Som vist her på Poul Kjærholm sitt spisebord, varmt og flott!  
Naturlige elementer i forkus! PK spisebord i marmor sammen med Objects i keramikk fra Fritz Hansen.

Trenger du ikke nye møbler i år, men ønsker det lille ekstra. Da er vårt heteste tips å investerer i gulvtepper og speil. Gulvtepper luner og skaper atmosfære og speil kan være det lille ekstra på veggen og kan gi en helt ny romfølelse.
Teppe på veggen kan gi god akustikk i rommet.

Gulvteppet som henger på veggen i bilde over, er fra Asplund og har et grafisk mønster i fine pasteller. I bilde under har Fritz Hansen brukt Jaime Hayon sitt pledd som veggteppe og har et spennende og lekent bilde med gulldetaljer.  
Her har Fritz Hansen brukt Jaime Hayon sitt pledd som veggteppe.

Litt inspirasjons bilder på slutten :)
Skoskap på veggen og dekorative møbler i samme slengen, hva med å kombinere flere farger?

Asplund sitt showrom i Stockholm, vi har fått inn sofabordet som vist på bilde til utstillingen!

For den kresne, nytt Arne Jacobsen skrivebord fra Carl Hansen

Krom, velur og marmor hos Knoll.

Ny Ikebana vase kommer!

Det er ikke mulig å gjøre feil og vær gjerne litt vågal.

Håper vi ses på trendkvelden her på Møbelgalleriet onsdag 14.mars kl 19.00 -21.00.