Nye farger fra Farrow & Ball

Miljøvennlig maling i nye farger

Vi er på Møbelgalleriet er så heldige å få samarbeide med Reservoir AS som leverer Farrow & Ball maling. Dette gjør at vi kan lage spennende utstillinger med mange flotte farger. Vi har nettopp vært på lanseringen av ni nye farger.

Bancha

Hos oss på Møbelgalleriet har Reservoir brukt maling fra Farrow & Ball. De har moderne og tradisjonelle vannbaserte miljøvennlige malinger og er tilgjengelig i 132 farger. I denne bloggen finner du bilder som vi har tatt fra utstillingen og håper noen kan være til inspirasjon til den neste fargen du kan male på veggen din hjemme.

Her er alle de ni nye fargene til Farrow & Ball; School House White, Treron, Jitney, Pean Black, Sulking Room Pink, Rangwali, Preference Red, Bancha og De Nimes.
 

Nye farger

Bilder fra utstillingen.

Stone BlueBabouche

Farrow & Ball ble etablert av maling pionerene John Farrow og Richard Ball som grunnla selskapet i 1946.

Grunnfilosofien for mange av våre leverandører er miljø og bærekraftighet, noe som har fått et større fokus i vår moderne tid. Vi gjør så godt vi kan for å bidra til å beskytte miljøet vi lever i.
 

Red Earth

En ting du kan gjøre er å velge miljøvenning maling fra Farrow & Ball som leveres av Reservoir er verksted, visningsrom og butikk som ligger i østrebydel. De er forhandler av maling, tekstiler, tapeter, gardiner, fliser og baderoms innredning. De er forhandler av kvalitetsmerker med fokus på kvalitet, bærekraft og bestandige produkter.

Under Reservoir sin lansering av de nye fargene til Farrrow and Ball. 

Hos Reservoir

 

Oval Room Blue

Håper du har fått litt inspirasjon til hva du kan gjøre og sjekk ut: http://eu.farrow-ball.com/  for mer informasjon.