Multiply - mitt hjem

Multiply - mitt hjem

Satellittutstilling her på Møbelgalleriet i morgen kl 18, av kunstprosjektet "Multiply - mitt hjem". Alt som stilles ut kan kjøpes og tas med hjem med det samme!

I utstillingen vår har vi objekter fra: Vilde Kensen Hjetland, Sigve Knutson, Sofia Karyofilis, Lars Beller Fjetland og Kirsten Vikingstad Storesund.

Kunstprosjektet MULTIPLY - mitt hjem, er laget av 14 unge norske designere og kunsthåndverkere. Alt som stilles ut kan kjøpes og tas med hjem med det samme. Dette er ingen vanlig kunstutstilling.

Hå gamle prestegard blir første visningssted, med åpning den 1. april kl 14.00. Samtidig vises et utvalg av arbeider i en satelittutstilling i Møbelgalleriet i Stavanger med åpning den 5. april kl 18.00.

På åpningen i Møbelgalleriet vil Kirsten Vikingstad Storesund, én av deltakerne i MULTIPLY – mitt hjem, holde en selvpresentasjon og fortelle om sitt kunstnerskap innen glass. Kirsten samarbeider med en glassprodusent i Tsjekkia, og er nå i gang med å bygge opp sitt eget glassverksted på Karmøy i Rogaland.

 

Utstillingen vises på KRAFT – rom for kunsthåndverk i Bergen i perioden 18. august til 17. september. Les mer om utstillingen på NK`s hjemmeside.